Hoe kan ik het abonnement volledig verwijderen?

Jammer! Wil je helemaal geen koffie meer ontvangen of wil je alleen een (paar) levering(en) overslaan? Beide opties regel je heel makkelijk zelf in je eigen account via my.wakuli.com. Wanneer je het abonnement wilt stoppen kan dit door rechtsboven op 'mijn instellingen' > 'mijn instellingen' te klikken.  Linksonder in zie je de optie om het abonnement te stoppen en je account te verwijderen ('annuleer account'). Als je dit doet is er no way back. Je gegevens worden verwijderd en je kan niet meer inloggen. Spijt als haren op je hoofd? Je bent natuurlijk altijd welkom om opnieuw een bestelling te doen via wakuli.com.