Kan ik de koffie traceren?

Net na het bestellen van de koffie direct naar buiten staren wachtend op de postbode. We kennen het. Gelukkig hoef je niet thuis te zijn om de koffie in ontvangst te nemen (het past door de brievenbus). Maar mocht je toch de postbode willen bedanken voor zijn harde werk dan kan je de koffie op twee manieren volgen: via de PostNL app of door in de my.wakuli kalender op het zakje koffie te gaan staan. Hier verschijnt dan een schermpje met een link naar de track&trace toe. En we beloven je, het wachten duurt niet lang.